DSC_3207

DSC_3207

"Мода и лукс" в "MASTERHAUS"

DSC_3187

 

Лятото е сезонът, когато прекарваме повече време в банята, а желанието ни е, тя да е удобна, практичнa и да е по наш вкус – дизайн, съчетаващ сила и чувственост, даващ израз на собствения ни стил.

За да сбъднете желанието си ще ви помогнат консултантите в шоурума "Мода и лукс", намиращ се в непосредствена близост до българският строителен хипермаркет "MASTERHAUS" в град Бургас. DSC_3204На място ще ви изработят 3D визуализация на мечтания от вас проект.

Разбира се, че и в обзавеждането на банята, властват различни модни тенденции. Особено актуални този сезон са плочките в лилаво. Класика остава фаянсът в бежево и златисто. Част от санитарията е допълнително декорарана с камъни "Сваровски", което създава усещането за класа и стил в банята.

 

Разнообразието от модели и форми е събрано в каталозите на над 20-т фабрики от Италия, Испания, Турция и др., които се предлагат тук. DSC_3192В строителния хипермаркет поддържат достатъчна наличност от предлаганите асортименти на наистина изгодни цени. Ако все пак направения от вас избор не може да бъде задоволен веднага, ще ви доставят нужното количество директно от производителя.