Тялото на жената бе намерено десет дни, след като е изчезнала. Снимка Архив Черноморие-бг

Тялото на жената бе намерено десет дни, след като е изчезнала. Снимка Архив Черноморие-бг

Мозъчен кръвоизлив е причинал смъртта на изчезналата бургазлийка, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в морския град. Това е констатирано след направената аутопсия на Марина Згурова, която бе намерена в канал на Солниците. Вероятно в резултат на получения мозъчен кръвоизлив тя е панднала в канала и се е удавила. Изключва се насилствена смърт. Вероятно смъртта е настъпила на 17-ти ноември непосредствено след изчезването й.

Припомняме, че 30-годишната Марина Згурова, живееща в бл. 103 в комплекс "Меден рудник", която е в неизвестност от 17.00 ч. на 17-ти ноември т.г., беше намерена на 26-ти ноември от служители от сектор "Издирване" към отдел "Криминална полиция" към ОД на МВР - Бургас в района на бургаските солници.

Въпреки множеството проверени сигнали, касаеща местонахождението на Марина Згурова, както и часовете преглед на камерите за видеонаблюдение на територията на община Бургас, почти седмица полицейските служители не разполагаха с точна информация за евентуалното местонахождение на бургазлийката.

В резултат на разширеното търсене, осъществено чрез пеши подход, в канал в солниците е открито тялото на 30-годишната жена.