DSC_2586

DSC_2586

Мустафа Чаушев подарява "Празник на песента" многобройни фенове в Бургас. Концертът  е плануван за 15-ти август от 20.00 часа на сцената на Летния театър. С изявата си най-известният бургаски зет сред певците ще отбележи 50 години на сцената, научи сайт "Черноморие". Така след юбилейното турне на Чаушев в Русе и родния му град Шумен, идва ред и на Бургас, с който Мустафа Чаушев е свързан неразривно от доста години.

Юбилейният концерт на Чаушев носи името на най-новата му песен, написана специално от композитора Тончо Русев за 50 години сценична дейност на българския Шарл Азнавур. В концерта "Празник на песента" ще звучат хитови песни на Чаушев, изпяти от него или в дует с родни наши изпълнители. Така под светлините на прожекторите феновете на певеца ще се насладят на популярни песни, изпълнени, както от него, така и заедно с Йорданка Христова, Роси Кирилова, Тони Дачева. Публиката ще приглася евъргрийните, сред които - "Злато мое", "Жива да си", "Шоколади, бонбони", "Времето лети", "А, ти си ме чакала", "Любовта е жива" и други. Черешката на тортата в юбилейния концерт на бургаския зет е дуетното му изпълнение с щерката Ажда. Баща и дъщеря ще взривят публиката с "Танц на греха", "Любима жена" и други.
Разнообразен и необхватен е репертоарът на Мустафа Чаушев. В своята 50-годишна певческа дейност той има зад гърба си златна, платинена и диамантена плоча. Да припомним на меломаните, че с песента "Зимно море" по текст на Петър Караангов и композитора Тончо Русев, Чаушев стана носител на наградата на публика и жури от първото издание на националния конкурс "Бургас, морето  и неговите трудови хора" през далечната 1974 г. Билети за предстоящия концерт "Празник на песента" вече могат да се закупят на специално определеното място на улица "Александровска". Цената им върви от 10, 12, 15 и 20 лева.
Специален подарък - диск "Златни хитове на Мустафа Чаушев" ще получи всеки, който си купи повече от два билета, научи сайт "Черноморие". За феновете на песните на Мустафа Чаушев остава да изберат да посетят Летния театър на 15-ти август или да изберат друго. Какъв по-хубав подарък вместо цвете, да отидеш и се насладиш на песните на българския Шарл Азнавур на християнския празник - Голяма Богородица!!!
Изборът е ваш!!!