Входът за събитието е свободен, а всеки може да открие точните хора, които да организират празника му

Входът за събитието е свободен, а всеки може да открие точните хора, които да организират празника му

"Grand Wedding Expo" очаква посетители от 17-ти до 19-ти ноември (четвъртък, петък и събота) в гранд хотел и СПА "Приморец". Форматът е с вход свободен от 11.00 до 19.00 часа. Всеки ще може да открие всичко, свързано не само със сватбеното тържество, но и с бала, годишнина или друг специален момент - от фотограф и флорист, до сладкар и агенции за организация на събития. Всички те ще присъстват на изложението и ще са на разположение за консултации. Ще има и разкошни тематични декорации, които ще показват нагледно как може да изглежда украсата за сватбено тържество. Водеща на третото издание на "Grand Wedding Expo" ще бъде носителката на короната "Мис България" - Елена Тихомирова.

За да е максимално полезен на всички, форматът ще предложи и полезни подсъбития с отворени врати, на които отново всички са добре дошли. Те ще се състоят в зоната на изложението в гранд хотел и СПА "Приморец". Ще бъдат водени от различни специалисти от сватбения и събитийния бранш и ще дадат полезна информация на всички, на които предстои организация на тържествено събитие като сватба, бал или друго. Ето програмата по дни и часове:

18-ти ноември, петък       

15:00 - 18:00 часа - демонстрация празнични прическа и грим - стилисти Ксения Вълева и Галина Георгиева и гримьор Катрин Валентинова от екипа на "SENSE Beauty Salon" в "Приморец"

16:00 часа - тенденции в сватбените торти - Елена Баулина

17:00 часа - символика на цветята в булчинския букет - Диана Теодосиева

18:30 часа - ревю булчински рокли и официални рокли

 

19-ти ноември събота      

12:00 часа - дегустация сватбено меню - екип ресторанти гранд хотел и СПА "Приморец"

13:00 часа - нумерология: любов и брак - Валентина Радиева - Маренова

14:00 часа - как да изберем сватбен фотограф - Божидар Кръстев

15:00 часа - първи брачен танц - Вероника Братанова

16:00 часа - сватбата през обектива на Ивелин Илиев

Не пропускайте възможността да откриете на едно място всичко, от което се нуждаете, за да сбъднете мечтаната сватба, бал или друго събитие на едно място.

Специален гост на "Grand Wedding Expo" ще бъде Денина Мартин - моден инфлуенсър и дизайнер със собствен бранд и автор на популярен блог за мода и красота, пътуване и лайфстайл с над 1.2 млн. преглеждания годишно.