Всички шест гола в мача бяха реализирани през второто полувреме. Снимки ПФК Нефтохимик

Всички шест гола в мача бяха реализирани през второто полувреме. Снимки ПФК Нефтохимик

Без победител завърши контролната срещата между ПФК "Нефтохимик" и ОФК "Созопол", която се игра днес на стадион "Градски" в Каблешково двата морски тима си размениха по три попадения. Проверката бе втората поред от програмата за зимната подготовка на "шейховете".

Първата част приключи при нулево равенство. До почивката сериозни опасности и пред двете врати липсваха, но "зелените" доминираха на терена. Всички шест гола в мача бяха реализирани през второто полувреме. За "Нефтохимик" то започна с осем смени в състава. До 20-та минута "шейховете" водеха с 3:0. Първият гол бе дело на Живко Петков, който засече с глава центриране от корнер на Цветан Филипов. Иван Цачев, също с изстрел с глава, удвои аванса на "Нефтохимик", а за 3:0 точен отново бе Живко Петков. Той прехвърли вратаря на "Созопол" с копване, след като бе изведен отлично от нахлуващия от ляво Ерик Почански. Созополлии обаче успяха да си върнат и трите попадения и да изравнят резултата.

Следващата проверка за "шейховете" е в събота (25-ти януари), когато те ще се изправят срещу тима на "Ботев" (Гълъбово). Срещата ще е на стадиона в Елхово и ще започне в 13:00 ч.

Състав на "Нефтохимик" (първо полувреме): Здравков, Молдованов, Ташолов, Али, Костов, Филипов, Цонков, Манев, Радев, Колев, Костадинов

Състав на "Нефтохимик" (второ полувреме): Андонов, Тенев, Молдованов, Чахов, Али (70 Радев), Филипов, Апостолов, Цачев, Мирославов, Петков, Почански.

Галерия