Премиерата на книгата е комбинирана и с лекция на Кобилкина

Премиерата на книгата е комбинирана и с лекция на Кобилкина

Наталия Кобилкина ще представи новата си книга "33 дни до мечтата" в Бургас. Премиерата е съчетана с лекция "Спри да мечтаеш и започни да действаш!" и е на 2-и февруари, петък, от 18:00 часа в гранд хотел и СПА "Приморец". Входът е свободен.

"33 дни до мечтата" е своеобразен наръчник за самоусъвършенстване за всички жени, които си поставят цели имат волята да ги постигат. "Науката разполага с необходимото знание за отношенията между мъжа и жената. По достъпен начин аз ще ти предам това знание и ще ти предоставя система от упражнения, по която да работиш. Не чакай да ти се случат изневери, раздели и други неприятни емоции, за да потърсиш причината за тях! Разбери още сега защо животът ти протича по определен начин. И ако нещо в него не ти харесва - промени го!", пише Кобилника в предговора към книгата.

"33 дни до мечтата" обещава изконна промяна - на навици и възгледи, сбогуване с комплекси и задръжки и изграждане на ново разбиране за себе си и другите и за закономерностите в живота. Книгата е в много интересен формат. Включва 33 отделни глави, всяка от които отговаря на определен ден от програмата на Наталия Кобилкина за постигане на конкретна мечта. Включени са упражнения, "домашни", медитации и конкретни стъпки към постигане на крайната цел, която всяка дама сама формулира в началото на книгата. За това, са оставени специални полета, в които могат да бъдат вписани конкретни мечта, стъпки, резултати.

Наталия  Кобилкина е дипломиран клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог. Завършила е и психология на бизнеса. Тя е и мастър в невролигвистичното програмиране (НЛП), еиксонов хипнотерапевт и водещ на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Преподавателите и са от Русия, Европа и Америка. Има 5-годишен опит като бизнес треньор и HR мениджър в световни корпорации. Изявява се и като личен консултант на мениджъри на знакови брандове, на които помага с професионален консулт по отношение управлението на персонала. Преди осем години открива собствена компания за личностно развитие, в която към днешна дата работят 15 треньора от цял свят. Автор на редица успешни книги с внушителен тираж, преведени и на английски.

Лекцията "Спри да мечтаеш и започни да действаш!", която Наталия Кобилкина ще изнесе в Бургас на 2-и февруари е безплатна. Също като останалите и семинари и уебинари, тя е с идеална цел - да подкрепя духовното развитие на хората по света. Срещата с психоложката и последното и произведение, е възможност за всяка дама, да промени своя живот. "Това, за което мислиш, става твоя реалност. Стани творец на своята реалност и ще видиш колко е прекрасен този живот", е мотото на Наталия Кобилкина.