Следващото събития на Наталия Кобилкина в Бургас ще бъде през май

Следващото събития на Наталия Кобилкина в Бургас ще бъде през май

Наталия Кобилкина се завръща в Бургас през май. Тя ще организира специален уикенд ритрийт в гранд хотел и СПА "Приморец". Повод за предстоящата й визита стана гостуването й тази година в хотела. Тогава Наталия Кобилкина представи новата си книга "33 дни до мечтата". Тя представлява "наръчника за овладяване на енергиите", а представянето бе съчетано с безплатна лекция "Спри да мечтаеш и започни да действаш".

"Много обичам вашия хотел и заради вас съм в Бургас. С радост споделям и ново съвместно събитие, което ще се състои тук през май тази година. Това ще е уикенд семинар посветен на жената-богиня, комбиниран със СПА в център "6th Sense" и други практики и изкушения. За заетите жени, които не могат да си подарят няколко дни далеч от работното място в класната атмосфера на гранд хотел и СПА "Приморец", ще има възможност да присъстват само на отделни елементи от специалния ритрийт", сподели Наталия Кобилкина.

Наталия Кобилкина е не просто популярно красиво лице от екрана – а изключителна бизнес дама с високо образование, цели, мечти и хъс. Не се страхува да пита, да обича, да помага и подкрепя – и да гради своята мечта, учейки хората как да постигнат своите. Наталия Кобилкина е дипломиран клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог, мастър в невролигвистичното програмиране (НЛП), Ериксонов хипнотерапевт и водещ на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор, специалист в психология на бизнеса.

Прогресивната дама има широк опит като бизнес треньор и HR мениджър в огромни реномирани компании като "Cosmopolitan", "Top Gear" и "Men‘s Health". В момента в който достига точката, в която назрява идеята за собствена компания, основава "Happy woman Academy". Целта на организацията е подпомагане духовното и личностното развитие на хората по света. Наталия Кобилкина е автор на 9 много успешни книги, които се разпространяват и на английски език, които също е сред нейните работни езици, наред с руски и български.

"Всеки се нуждае от споделяне, стига да има добра среда и да няма осъждане. 90% от хората, с които работя към момента са дами – без партньор, след развод, любовници", споделя тя. "При мен хората търсят подкрепа, вяра, конкретен съвет или насока. Почти всички дами, с които работя в последствие стават близки приятелки, които споделят и си помагат. Мъжете идват на инициативите ми, посветени на успеха. Семинарите ми имат огромна успеваемост – включително под формата на висок брой забременявания. В работата си използвам различни техники семейни констелации. Винаги включвам практическа компонента. Мога смело да заявя, че най-добрата ни реклама е от доволни хора – които водят своите близки, партньор, приятели. Това е високо ефективна верижна реакция", обобщава тя и завършва темата напълно логично: "Щом се връщат и водят и други хора, значи са доволни и трудът ми е смислен".

Последният ѝ проект "Be you" (англ. "бъди себе си") е бутиков ритрийт център, предназначен за майки и деца на възраст от 12 години нагоре. Идеята ѝ е да има място, където жените да могат да откраднат време за себе си, но и да подобрят качеството на комуникацията си с децата.

Новата книга по която работи пък, е посветена на господата и секса и третира отношенията в двойката от гледна точка на мъжа. В нея влага жив, споделен опит.