Шоуто е планирано за 15-ти октомври в зала Младост

Шоуто е планирано за 15-ти октомври в зала Младост

Най-добрите състезатели по таекуондо със спиращо дъха шоу в Бургас. То ще започне в 18.00 часа на 15-ти октомври в спортна зала "Младост". Бургазлии и гостите на града ще имат уникалния шанс да се докоснат до магията на източното бойно изкуство, чрез невероятните демонстрации на най-атрактивния демонстративен отбор в света.

Това ще се случи само броени дни, преди старта на най-елитното и престижно първенство по таекуондо в света - сериите "Grand Prix", чиито домакин е българската столица. Най-добрите 32-ма на планетата в олимпийските категории ще се бият за победата, титлата "The Best Of The Beasts" и награден фонд от 100 000 USD.

Демо отборът е съставен от най-добрите състезатели в света по таекуондо. Таекуондо е национален спорт, историческо наследство и забележителност. Демо отборът е съставен от професионални таекуондо състезатели, избрани в жестоката конкуренция на десетки милиони в Южна Корея.

Демо отборът пътува из целия свят и програмата му е запълнена с години напред. Кандидатурата на България е одобрена сред десетки  други,  и по този начин Бургас ще има честта да посрещне звездния тим.

Отборът е имал демонстрации на места като централата на ООН, Ватикана, пред множество държавни глави, премиери, министри и други.

Събитието се организира със съдействието на Община Бургас.

Входът е свободен!

Галерия