Полетите ще стартират през април 2020 година

Полетите ще стартират през април 2020 година

Самолетите на най-голямата нискотарифна австрийска авиокампания "Lauda" ще лети от Виена до Бургас и обратно. Началото на полетите, които ще се изпълняват два пъти в седмицата, ще бъде през април 2020 г.

За десети път Виена бе обявен за най-удобния за живот град на планетата. Няма по-добро време през годината да откриете световно известното изкуство, култура и кулинарни изкушения на Виена от лятото. Посетете двореца "Шьонбрун", катедралата "Свети Стефан" или някоя от многобройните изложби на национални и международни художници.

За да отпразнува този нов маршрут, "Lauda" предлага непобедима оферта – цена от 19,99 евро (еднопосочен билет) от Бургас до най-приятният за живот град на Земята, Виена.

"Нашите маршрути са удобни, защото предлагаме точните оферти за клиенти, чувствителни към цените. Горди сме с това, че можем да предложим на нашите пътници нова нон-стоп услуга от Бургас до Виена. С новите междуградски маршрути "City Shuttle" ще увеличим мрежата на дестинациите си", каза Андреас Грубер - главен изпълнителен директор на авиокомпанията.