Непълнолетни само с придружител на "Spirit of Burgas" Ако смятате да посетите фестивала с детето си, моля прочетета внимателно следните указания. За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На фестивала без билет ще се допускат само деца до 7 годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в два екземпляра декларация, която можете да изтеглите от официалния сайт на фестивала www.spiritofburgas.com.

 

Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.

Носете с вас и лични документи - копие от акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. На фестивала "Spirit of Burgas 2010" няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител.

Организаторите на "Spirit of Burgas" също така информират, че по време на фестивала лицата на възраст под 18 г. няма да имат възможност да закупуват напитки с алкохолно съдържание. Ограничението на консумацията им от непълнолетни лица е в съотвествие със социално-отговорните корпоративни политики на Каменица АД – основен партньор на фестивала, чрез произвежданата и дистрибутирана марка бира Beck’s. Компанията призовава всички останали гости на фестивала за  отговорна и разумна консумация на алкохол.

Все още може да си купите билети за феста на по-ниска цена. Еднодневен фестивален билет струва 50 лева (25 евро), тридневен – 120 лева (60 евро). Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро).

Билети ще се продават и на входа всяка фестивална вечер. Цените им ще са еднодневен билет - 60 лева (30 евро), тридневен - 140 лева (70 евро).

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Сега можете да получите билет за SPIRIT of Burgas, където и да сте по света, благодарение на услугата “Print@Home”, която дава възможност за разпечатване на принтер на купения он-лайн билет.