Центровете са в на етап довършителни дейности и обзавеждане. Снимки Община Бургас

Центровете са в на етап довършителни дейности и обзавеждане. Снимки Община Бургас

Община Бургас търси 43-ма специалисти за нови услуги, които разкрива. Става въпрос за за набиране на специалисти за Центъра за обществена подкрепа на улица "Филип Кутев", за Дневния център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства на улица "Вардар", за Преходното жилище за деца от 15 до 18-годишна възраст в квартал "Акации" и за Наблюдаваното жилище за младежи от 18 до 21 г. в комплекс "Меден рудник".

Необходими документи са заявление за кандидатстване по образец - за всички длъжности, автобиография по образец - за всички длъжности, копие от документи за придобита образователна степен и копие от документи, доказващи професионален опит - трудова или служебна книжка, договор.

Координатор и социален работник се търси за Наблюдавано жилище за лица от 18 до 21-годишна възраст в "Меден рудник", 25 работни места за социален работник, логопед, детегледачи, психолози и други за Центъра за обществена подкрепа за деца и семейства на улица "Филип Кутев", 12 специалисти за Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства на улица "Вардар" и 4 души за Преходно жилище в квартал "Акации".

Начинът на провеждане на подбора на кандидатите ще се осъществи на два етапа - оценка по документи и оценка на кандидатите чрез провеждане на интервю. Изискванията за кандидатстване са обявени в сайта на Общината. Документи се подават в Деловодството на Община Бургас на улица "Александровска" № 26 до 12-ти юни 2020 г.

Галерия