Офертите ще бъдат отворени на 25 юни. Снимка Архив Черноморие-бг

Офертите ще бъдат отворени на 25 юни. Снимка Архив Черноморие-бг

Община Бургас за пореден път търси кой да направи реплика на съществуващия през първата половина на ХХ век паметник на благодетеля на града - Александър Георгиев - Коджакафалията. От администрацията са обявили отново обществена поръчка за избор на изпълнител. Решението за репликата на паметника бе взето на заседание на Общинския съвет. Нито една от обявените досега обществени поръчки от Общината не бе финализирана, затова се налага сега да бъде обявена нова.

Стойността на поръчката е 85 000 лева с ДДС. Срокът за изпълнение е 300 календарни дни, считано от датата на подписване на договора с фирмата изпълнител.

Оферти за участие в конкурса могат да се подават до 17.15 часа на 24-ти юни 2019 година на адреса на Възложителя - град Бургас, сградата на Община Бургас, улица "Александровска" №26.

Офертите ще бъдат отворени и оповестени на 25-ти юни 2019 година от 10:00 ч. в сградата на Община Бургас, назначена от възложителя.

На заседанието на комисията могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масова информация.

Не се изисква нотариална заверка на пълномощното.