Графикът е достъпен и на сайта на общината. Снимка Архив Черноморие-бг

Графикът е достъпен и на сайта на общината. Снимка Архив Черноморие-бг

Община Средец от години има практика относно предоставяне на услугата на заплащане на местни данъци и такси по селата, уточниха от администрацията във връзка със запитвания.

Графика за предоставяне на изнесен офис в населените места от община Средец, в  които могат да бъдат платени данъците е изготвен от директор на дирекция "Месни приходи и общинска собственост" и предоставен на кметове и кметски наместници.

Кметовете и кметските  наместници са надлежно уведомени  два дни по рано, с цел информиране своевременно желаещите да се възползват от дадената услугата, която се предлага само в сградата на съответното кметство, от упълномощен служител на Община Средец.

Важно е да се знае, че упълномощените служителите на Община Средец извършват услугата само и единствено в кметството на даденото населено място!

Апелираме към гражданите да се доверяват само на кметовете, кметските наместници и упълномощените за тази цел служители от Община Средец!

Във връзка с получени сигнали за измама  през последните дни бе проведена среща между кмета на община Средец и ръководството на РУП Средец.

Предоставен е график  на служителите на реда за предоставяне на услугата  в населените места от общината.

Молим гражданите, които ще се възползват от услугата да спазват стриктно наложените мерки във връзка с извънредното положение!

Телефон за въпроси, свързани с график за събиране на данъци по селата в община Средец - В. Пашова - 0885 698 324.