Обучението ще се проведе в края на февруари в Бургас

Обучението ще се проведе в края на февруари в Бургас

"Успешното съдържание" е обучение насочено към бизнеса, което ще се проведе от 24-ти до 26-ти февруари в градн хотел и СПА "Приморец" в Бургас. Той е насочен към предаване на знания и умения относно копирайтинга и контент маркетинга. Двете дисциплини би следвало да са приоритет на всеки предприемач, защото указват правилните методи за представяне на информация, продукти, услуги и като цяло продажбите чрез съдържание. Съществени са за онлайн облика, функционалността и адаптивността на всеки бизнес са още по-важни във времената на пандемия, когато дигиталните продажби са водещ източник на приходи.

Реално, текстовете във всички комуникационни канали на бизнеса - представителен корпоративен сайт, онлайн магазин, фейсбук и други социални мрежи, представителни каталози и брошури - са продавач, който работи 24 часа, 7 дни в денонощието за бранда. За да осъществят продажба, трябва да са правилно и ефективно написани, независимо от мащаба на бизнеса и предмета на дейност.

Обучение "Успешното съдържание" е с организатори "IMG академия" - Бургас и гранд хотел и СПА "Приморец", който е и домакин на събитието. За да може всеки да получи отговор на всички свои въпроси и да комуникира активно с лектора, курсът е присъствен. Групата е компактна с ограничени места, като ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки и входът е със зелен сертификат или резултат от отрицателен тест.

Лектор на полезния формат е Любомир Любомиров - SEO копирайтър и маркетинг специалист с 20+ годишен опит. Обучител и лектор на различни събития като СофтУни Университет, SEO конференция, Telerik Academy, Presenthink, Advance Academy. Съорганизатор на конференция по дигитален маркетинг и SEO – Digital4Varna.

Във всеки от трите дни на обучението - 24, 25 и 26 февруари са предвидени по две кафе паузи, както и обедна почивка. В края е организирана нетуъркинг среща на участниците в лоби бар на домакина и съорганизатор на формата гранд хотел и СПА "Приморец".

За кого е подходящ курса?

- ръководителите и служителите на различни бизнеси, които искат да представят и продават по-успешно;

- за хора които искат да стартират кариера като автори на съдържание;

Каним ви на морския бряг за 3 дни тайни "от кухнята" на копирайтинга и контент маркетинга на един курс който ще добави нови умения към арсенала ви за продажби и изграждане на позитивен публичен имидж чрез качествено съдържание – сила, която не бива да пренебрегвате.

Вижте пълната програма на формата и запазете своето място тук: https://www.img-academy.com/burgas/