Поредица от много контролни срещи са планирани по време на подготовката

Поредица от много контролни срещи са планирани по време на подготовката

ОФК "Созопол" стартира зимна подготовка за пролетния дял от шампионата на Втора лига на 7-ми януари, петък. Ден по-късно треньорският щаб и всички състезатели ще минат обичайните медицински прегледи и тестове за Ковид 19, а след това предстоят тежките физически натоварвания и сериозните тренировки, на които от години залагат Румен Димов и екипа му. Предстоят и 8 контролни срещи с 5 клуба от третото ниво и 3 от второто, а часовете ще бъдат уточнени допълнително.

Първата контрола на небесносините е с ОФК "Карнобат" на 15-ти януари, събота, а тимът на Маргарит Димов е домакин в тази среща. Втората е с "Берое" на 19-ти януари, сряда, като "Созопол" ще гостува в Стара Загора.

Третата проверка на небесносините е на 22-ти януари, събота, а съперник е ОФК "Ямбол", като и тук двубоят е предвиден да се играе в Ямбол.

Четвъртата контрола на "Созопол" е на 26-ти януари, сряда, а съперник е "Добруджа" - Добрич. По програма небесносините са домакини и срещата ще се играе на "Арена" - Созопол. Петата контрола е срещу състава на ОФК "Несебър" на 29-и януари, събота, като двубоят е предвиден да се проведе на градския стадион в Несебър или в Равда, според метеорологичните условия.

В шестата проверка "Созопол" приема на Арената - "Загорец" Нова Загора на 2-ри февруари, сряда, а седмата е срещу бургаските акули - ФК "Черноморец 1919" на 5-ти февруари, събота, като по програма "Созопол" е домакин. Последната осма проверка за състава на Маргарит Димов, както по традиция е срещу варненския "Черно море", а двубоят ще се играе на 9-ти февруари, сряда, в морската столица Варна.