Омайна нощ отново ще се играе на сцената на острова

Омайна нощ отново ще се играе на сцената на острова

Спектакълът "Омайна нощ" отново ще се играе на открита сцена на остров "Света Анастасия". Постановката на незабравимия Велко Кънев и по текст на Жозиан Баласко може да се види на 28-ми юни, научи сайт "Черноморие". Тя е коопродукция на драматичен театър "Адриана Будевска" и театрална къща "Вива Арте". Така феновете на театъра ще се насладят на невероятната игра на своите любими актьори Асен Блатечки, Мария Сапунджиева и Юрий Ангелов. По време на морското пътуване до остров "Света Анастасия" закупилите билети за спектакъла ще имат възможност да разговарят с тримата актьори, както и да се снимат за спомен или вземат автографи от тях.

"До юни има доста време, но  за тези, които не са гледали още "Омайна нощ" остава възможността да видят постановката довечера от 19.00 часа", казаха от касата на морската Мелпомена.

В програмата на театър "Адриана Будевска" са включени до края на месец май два спектакъла "Женитба по обяви" - 30-ти  май и "Умопомрачение" - 31-ви май. А за месец юни те са четири, сред тях - "Лазарица"- 2-ри и 21-ви юни, "Животът е вкусен" - 6-ти юни и "Третата дума" - 15-ти юни. С моноспектакълът "Лазарица" по Йордан Радичков ще бъде закрит театралния сезон на бургаската драма. Неповторимото произведение на човека от Калейца е постановка на режисьора Симеон Димитров  .В моноспктакъла бургазлии и гостите на града ще видят неповторимия и харизматичен актьор Стоян Памуков.