От снимката си личи, че Димитър се забавлява, докато позира за своята първа Коледна фотосесия

От снимката си личи, че Димитър се забавлява, докато позира за своята първа Коледна фотосесия

Още един малък мъж от Бургас в конкурса на "Черноморие" - "Бебе под елхата". Той се казва Димитър Лазаров и е на 7 месеца. А снимката от неговата празнична фотосесия ни изпрати майка му - Тонита Лазарова.

Конкурсът за снимки на информационен сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" започна своето шесто поредно издание. Заради пандемията дълго обмисляхме дали да го проведем, но решихме, че той създава настроение и снимките, които ще получим ще предизвикат позитивни емоции у всички читатели.

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2021 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките.

Трима от участниците ще получат награда. А победителите ще бъдат определени от екипа на сайт "Черноморие"!