Мирослава обича да се усмихва и така озарява света около себе си

Мирослава обича да се усмихва и така озарява света около себе си

Още един участник от Бургас в конкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата". Тя се казва Мирослава Иванова и е на 1 година и 3 месеца. "Усмивката е светлината в прозореца на твоето лице, която показва, че си в къщи. Ако днес не си започнал деня с усмивка, не е късно да се упражняваш за утре!", написа в писмото си майката на Мирослава - Росица Райкова-Иванова .

Седмото издание на конкурса за снимки на информационен сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" започна.

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2022 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките.

Трима от участниците ще получат награда, а те  ще бъдат определени от екипа на сайт "Черноморие"!