Фестивалът ще се проведе на два етапа това лято

Фестивалът ще се проведе на два етапа това лято

От 20 до 65 лева ще струва билетите за "Джаз в Бургас". Те ще бъдат пуснати в продажба от 16-ти април, вторник. Фестивалът, който се организира от Община Бургас, ще се проведе през юли и август.

Тази година някои от най-добрите български джазмени и професионални музиканти от Гърция, Австралия, Англия, Франция, Испания, Корея, Белгия и САЩ ще забъркат коктейл от запомнящи се емоции и музика за ценители по време на шестото издание на "Джаз в Бургас".

През 2019 г. фестивалът поднася програмата си вече в шест дни: 11, 12, 13 юли и 15, 16, 17 август, а на сцената му ще се изявят имена като Цветан Недялков, Ангел Заберски, Симеон Щерев - Банана, Антони Дончев, Събин Тодоров, Владимир Карпаров, Стоян Янкулов-Стунджи и др.

Експозиционен център "Флора" и романтичният вътрешен двор отново ще бъдат домакин на събитието, а за да бъде пълна насладата от фестивалните вечери, всяка една от тях ще завършва с джемсешън до сутринта.

Цените на билетите са следните: за ден - 20.00 лева, за два дни - 35.00 лева, за три дни - 45.00 лева, за четири дни - 55.00 лева, за пет дни - 60.00 лева, за шест дни - 65.00 лева.