Талоните за отстъпка ще дават в касата на фирмата в Камено

Талоните за отстъпка ще дават в касата на фирмата в Камено

Учениците, пенсионерите и останалите групи граждани,  които използват абонаметни карти по линията Бургас-Камено, могат да пътуват по-евтино с "М-Бус", съобщиха от бургаския превозвач.

"Този месец се навършва една година откакто обслужваме жителите на Камено, затова решихме като жест от наша страна да пуснем талони за 5% отстъпка от стойността на абонаментните карти", заявяват от фирмата.

Талоните могат да бъдат взети от билетната каса на "М-Бус" в центъра на град Камено, където е тотопункта. Кампанията продължава до края на месец март 2018 година, а талоните ще бъдат достъпни до изчерпване на количествата. 

Талонът за 5% отстъпка може да бъде взет по-рано и трябва да се предаде на касата на "М-Бус" при издаване на картата. При желание от страна на клиента, ще му бъде предоставен нов, който ще важи за следващия месец.

"Нашите клиенти знаят, че ние сме единственият превозвач по линията Камено – Бургас, който пътува в събота и неделя, осигурявайки удобна връзка с областния град през всички дни от седмицата", допълват от "М-Бус".

От превозвача обръщат внимание, че  при тях  възрастните граждани и хората с увреждания се снабдяват с абонаментни карти без допълнителна такса за издаване.