От СЕК ще търсят ново обединение

От СЕК ще търсят ново обединение

От СЕК правят нов проект с широко обединение. "Към днешна дата, ние не виждаме обединение, което може да се изправи срещу модела на завладяната държава. Политическите субекти са силно разединение, така както и обществото ни", заявяват от СЕК.

"Във времена на силно разделение, ние ще положим всичките си усилия да обединим политически формации, както и безспорни авторитети и личности, които са се доказали като честни и морални хора. Хора, които не се доверяват на корупцията и манипулациите, а предпочитат да служат на обществото с прозрачност, отдаденост и честност. Такива хора биха могли да върнат вярата в силно обезвереното ни общество.

Нашият подход е надпартиен, защото голяма част от проблемите, които засягат обществото ни, не познават политически и партийни интереси. Ние вярваме в сътрудничеството, като инструменти за преодоляване на различията и постигане на общи цели. Стремим се към обединение, което би допринесло за развитие на държавата ни и сплотяване на обществото", заявяват от партията.

Преди броени дни от СЕК не подновиха коалиционното споразумение с ПП - ДБ и излязоха напрактика от обединението.

"През годините "Средна европейска класа" се е противопоставяше на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС. Модел, който докара държавата ни до състоянието, в което се намира днес. Модел, който намали населението ни със стотици хиляди, за периода на тяхното управление. Модел, който съсипва и унищожава хората. Нашата борба срещу модела на управление на ГЕРБ и ДПС продължава и няма да спре. Ние няма да се отказваме от борбата срещу корупцията и завладяната от нея държава, които изтощават ресурсите на нашата страна и спират напредъка й.

Всеки един гражданин на България може да има роля в тази наша инициатива. Започването на реалната промяна, започва от всеки един от нас - с активно участие в обществения живот, с подкрепа на честните и морални хора, с ангажираност към постигането на общи цели. Нека заедно изграждаме по-добро бъдеще за нашата страна.

Настъпи времето, в което да се вдъхновим от смелостта на тези, които преди нас водеха борбата за свобода и справедливост. Нека бъдем тяхното продължение, като работим за една по-добра България", пише в позицията на партията.