Кандидатите за народни представители запяха заедно песента Дано на Богдана Карадочева

Кандидатите за народни представители запяха заедно песента Дано на Богдана Карадочева

Отборът на коалиция "ГЕРБ - СДС" тръгва за победа в предстоящите избори за 49-то Народно събрание. Листата с кандидати за народни представители бе представена по нетрадиционен начин, а в ролята на водещи влязоха журналистът Веселин Пренеров и юристът Златина Дукова.

С познати лица и с нови попълнения в редиците за предстоящите избори тимът на коалицията във Втори Многомандатен избирателен район - Бургас направи своята заявка за отлично представяне на изборите, които ще се проведат на 2-ри април.

За пореден път листата ще води Жечо Станков - бивш зам.-министър на енергетиката и депутат в няколко поредни парламента. "Ще работим Бургас и региона да продължи да бъде лидер с качествено образование, здравеопазване, с привличане на млади хора. Местната власт ще бъде чута от централната власт. Последните две години са изпълнени с несигурност. Това, което поемаме като ангажимент е да върнем стабилността, спокойствието и предвидимостта, защото през последните две години видяхме инфлация, която премина в спекула. Няма да се уморим да сме сред хората", заяви Жечо Станков.

"Хората, с които аз се срещам искат някой да удари по масата и да спре този безумен хаос, да направи правителство все едно с кого. Да приеме бюджет и да има някакъв хоризонт. Такова състояние на свободно падане България не е била  от много години. От нас са очаква не само да спечелим тези избори, да съставим кабинет и да приемем бюджет. От нас се очаква да спечелим и местните избори. Това е изключително важно да не допуснем хаоса да превземе и общините, защото ако има нещо добро е факта, че кметовете отлично се оправиха без държава и без бюджет. Обаче ние не можем без кметове. Мислите, че наесен ни очакват важни избори и те са по-важните за Бургас и региона. А на тезиизбори ще бием и то с много", заяви вторият в листата Любен Дилов-син - почетен председател на "Движение Гергьовден".

"Благодаря, че сте тук, да подкрепим нашия печеливш отбор", каза областният председател и председател на предизборния щаб Иван Алексиев.

"Нека сложим край на това безвремие. Познавам тези хора, вярвам на водача, вярвам и на председателя на щаба. Нека се върнем на коловоза на перспективите. Ще се боря тази цифра 2 да бъде успешна", каза кметът на Бургас Димитър  Николов.

На финала на нестандартното откриване на кампанията кандидат-депутатите запяха заедно песента на Богдана Карадочева - "Дано" с пожелание "до всяко добро същество да застане поне още едно".

Да подкрепят листата бяха дошли кметовете на Средец - Иван Жабов и на Царево - Георги Лапчев, Зорница Русинова - бивш министър на трупа и социалната политиката, Атанаска Николова - бивш зам.-министър на околната среда и водите, Ася Пеева и Стоян Гюзелев - бивши депутати, настоящи общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Листата, която коалицията участва в тези избори е следната:

1. Жечо Станков - енергиен експерт

2. Любен Дилов - син - издател

3. Галя Желязкова - мениджър

4. Андрей Рунчев - икономист

5. Мартин Богданов - компютърен специалист

6. Стоил Янков - инж. технолог

7. д-р Лидия Стефанова - лекар

8. Вежди Орманов - предприемач

9. Светлана Лулева - експерт мениджър

10. Женя Пеева - икономист

11. д-р Румен Ангелов - икономист

12. д-р Цветелина Иванова - лекар

13. Мартин Желязков - строителен предприемач

14. Иван Ников - земеделец

15. Даниел Братанов - адвокат

16. д-р Владимир Македонски - лекар

17. Стефка Божкова - Генчева - мениджър

18. Борислав Киров - икономист

19. Владимир Крумов - икономист

20. Диян Петров - инженер

21. Марин Димов - икономист

22. Димитър Янчев - рибар

23. Ферди Хюлми - мебелист

24. Георги Вдовичин - доктор по икономика

25. Неделчо Стайков - земеделец

26. Георги Галчин - мениджър

27. Ивелин Ефендиев - спортен мениджър

28. д-р Деян Стоянов - психиатър

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия