Контролите са насрочени за настоящата седмица

Контролите са насрочени за настоящата седмица

Отборът на ОФК "Созопол" ще изиграе две контролни срещи като част от зимната подготовка. Съперници на "небесносините" ще са ОФК "Несебър" и "Миньор" - Раднево. В първите две проверки, възпитаниците на Маргарит Димов записаха поражения от "Спартак" - Варна и "Загорец" с 2:1 и 1:0, като попаденията за противниците паднаха в края на срещите. В третата контрола, лидерът в Югоизточната Трета лига завърши наравно 3:3 с тима на "Нефтохимик" - Бургас, като изоставаше половин час преди края на мача с 0:3. В четвъртата контрола, небесносините се върнаха на победния си път, записвайки пълен обрат и първа победа далеч от дома, надигравайки лидера в Североизточната Трета лига - "Добруджа" Добрич с 1:3 на неговия стадион "Дружба".

Небесносините футболисти стартираха новата седмица със занимания на плажа в град Созопол. Целта пред отбора остава влизане във Втора лига, а тимът трябва да остане на лидерската позиция, където се намира в момента и след края на пролетния дял от първенството, където му предстоят 17 важни битки.

В петата контрола "Созопол" гостува в Несебър на местния тим, а двубоят е на 29-и януари, сряда, от 13:00 часа, на градския стадион в Несебър.
В  шестата контрола гостува на "Миньор" - Раднево, а двубоят е на 1-и февруари, събота, от 13:00 часа, на стадиона на "Локомотив" в село Тулово, община Мъглиж.