Витрината на стадиона е с нова визия. Снимки ФК Созопол

Витрината на стадиона е с нова визия. Снимки ФК Созопол

Отборът на ФК "Созопол" има нова рекламна кампания. Тя се реализира с подкрепата на Община Созопол. Най-новите рекламни знамена на "небесносините" с един от спонсорите на клуба - компания "Efbet", ще се появат в морския град до броени дни. Преди няколко седмици пред входа на тунела, откъдето излизат състезателите на гостите, беше монтиран надпис с името на стадиона, а от страната на домакините вече може да се забележи друг, който гласи "Ние сме небесносините". Обновени бяха и рекламните пана на пистата.
Това показва, че "Созопол" отново има апетит за завръщане в професионалния футбол, още през настоящата кампания, преследвайки лидерската позиция.
Преди няколко седмици, директорът на ФК "Созопол" Румен Димов, прие на базата високопоставени гости от Министерството на младежта и спорта и представители на Община Созопол в Европейската седмица на спорта. Специалистът запозна гостите с начина на работа в клуба и многофункционалността на "Арена Созопол".
Една от най-модерните бази в България "Арена Созопол" се радва на изключителен интерес от страна на българските институции, а те показват своето огромно възхищение.

Галерия