Небесносините си върнаха тарана, който игра за известно в Черноморец. Снимка ФК Созопол

Небесносините си върнаха тарана, който игра за известно в Черноморец. Снимка ФК Созопол

Отборът на ФК "Созопол" си върна бившия си нападател Трайо Грозев. Таранът, който изкара половин сезон в "Черноморец" - Бургас, се завръща при "небесносините" с една ясна мисъл - да допринесе на отбора за постигането на целта - спечелване на лигата през този сезон. Едно от новите - стари попълнения на ФК "Созопол" вчера празнуваше и своя рожден ден. 36-годишният опитен бивш нападател и голмайстор на ОФК "Несебър" за "Сезон 2015/16" с 30 попадения в Югоизточната "В" група отбеляза 15 попадения в изминалата кампания през пролетта за "Созопол", когато се присъедини в тима на Маргарит Димов, а след края на сезона премина в редиците на "Черноморец" - Бургас. Играл още и за "Нефтохимик" - Бургас, вкарал повече от 80 гола за малтийския тим на Луксол Сейнт Андрюс за сезоните от 2012 до 2015. 
Именно Грозев се разписа за акулите от дузпа при успеха на "Созопол" с 1:2 в Бургас, като ще остане един от малкото футболисти вкарали на вратаря Роман Васенев, който е допуснал само шест попадения в своята врата през есента - три от дузпи. 

Ръководството на "небесносините", привържениците и приятелите му честитят празника, като му пожелават да бъде здрав, да радва с изявите си на терена през остатъка от сезона и двойно повече попадения през пролетта!

Останалите нови попълнения на "небесносините" ще бъдат обявени на първата тренировка, която ще е на 9-и януари, от 14:00 часа, на стадион "Арена Созопол".