Командирът на Пункт за базиране Варна капитан I ранг Тодор Богданов връчи наградите на отличените. Снимки ВМС Варна

Командирът на Пункт за базиране Варна капитан I ранг Тодор Богданов връчи наградите на отличените. Снимки ВМС Варна

Отборът на Сухопътни войски спечели шампионата по футбол на малки вратички. Единадесет армейски отбора спориха за призовите места в Държавния военен шампионат по футбол "Варна 2021". Той се проведе с логистичната подкрепа на Пункт за базиране - Варна от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби – ВМС.

Представител на Министерството на отбраната, отговарящ за добрата организация и провеждане на шампионата беше полковник Венелин Дерибеев, обяви имената на победителите. На първо място се класира отборът на Сухопътни войски, на второ - тимът на Национална гвардейска част (сборен отбор на МО), на трето - този на Военноморски сили.

Бяха раздадени награди за най-полезен играч за отбора - на редник Веселин Бакърджиев от Сухопътни войски, за най-добър нападател - на редник Саид Саид от Сухопътни войски, за най-добър вратар - на сержант Илия Илиев от Сухопътни войски, за най-добър защитник - на капитан Мариан Боромски от служба "Военна полиция". Наградите бяха връчени от командира на Пункт за базиране Варна капитан I ранг Тодор Богданов.

Галерия