Турнирът ще се проведе на 10-ти и 11-ти май

Турнирът ще се проведе на 10-ти и 11-ти май

22 отбора от 8 държави ще ритат благотворително в Бургас. Те ще участват в традиционния двудневен Международен турнир по футбол на малки врати за купата на СФК "Свети Никола" - Бургас. Той ще се проведе на 10-ти и 11-ти мий в Общински спортен комплекс "Славейков".

Сред тях са - Бургаските градски Районни управления, Районни управления Средец и Карнобат, сектори "Специализирани полицейски сили" и "Пътна полиция" при ОДМВР - Бургас, Регионална служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас, НСПС "Огнеборец" - Бургас, СФСМВР - "Гранична полиция" - Малко Търново, Гранично полицейско управление - "Летище Бургас", ОДМВР - Видин, ОДМВР - Враца, "Nezavisni Sindikat Policije Paracin" - Сърбия, "Police Craiova" - Rоmania, "IPA RK Bijeljina" - Босна и Херцеговина, "IPA Skopje" - Македония, "IPA RK Banja Luka" - Босна и Херцеговина, IPA Kruševac – Serbia, IPA HRVATSKA, РДГП Бургас, IPA Herceg Novom, Черна гора и "Съдебна охрана" - Бургас. Освен отборите които ще играят за обявената кауза, ще се включат също и делегации от UO IPA Štejerska - Словения и IPA Pirot - Сърбия.

Участниците са разпределени, чрез жребий в групи от по три отбора, като първенците ще играят на 1/4 финали. В отборите са включени само настоящи и бивши служители на МВР, ДАНС и Министерство на правосъдието, като в състава им ще има десет състезатели. На терена ще играят 5+1 в две полувремена по 20 минути с 5 минути почивка. Смените са неограничени – тип "хокейни". Страничните хвърляния се изпълняват с крак или с ръце. Вратарят няма право да улови върната към него с крак топка. Грубите нарушения и саморазправата ще се наказват с червен картон, като състезателя пропуска оставащите срещи на отбора си.

Предвидено е срещите да започват в 09.00 ч. и в двата дни, като финала се очаква да бъде от 16.00 ч. на 11-ти май.