Кухнята на Средиземноморски ресторант Салини е царството на шеф Ивелин Кръстев и неговият екип

Кухнята на Средиземноморски ресторант Салини е царството на шеф Ивелин Кръстев и неговият екип

Храненето е не просто необходимост, без която не можем. То е цял ритуал, който заслужава да се случва в подходяща спокойна, елегантна и предразполагаща обстановка. Дали работен обяд, тържество и специален повод със семейството, рандеву с приятели - храната е неизменна част от социалния ни живот. Открийте вкусна кухня във впечатляваща обстановка - в Средиземноморски ресторант "Салини" в гранд хотел и СПА "Приморец".

Лятната градина на "Салини" е изключителен оазис, потънал в зеленина, меки пастелни цветове и усещане за лежерен релакс. Морският бриз носи специфичното усещане за лято и почивка, присъщо на Морската градина на Бургас. Сервизът е дискретен и ненатрапчив, масите - на достатъчно разстояние една от друга, а храната - истинско удоволствие за сетивата.

Кухнята на Средиземноморски ресторант "Салини" е царството на шеф Ивелин Кръстев и неговият екип. Те са хората, които се грижат за прецизното изпълнение на всички кулинарни желания на своите гости. Тяхна е и отговорността за обновлението на менюто, което се случва два пъти годишно.

"Салини" предлага не само най-доброто от Средиземноморската кухня. За любителите на японските специалитети, ресторантът презентира отделна карта, включваща палитра салати и суши изкушения.

Комбинацията от не просто превъзходна храна, а и подходяща локация, на която да и се отдадете е това, което превръща "Салини" в точното място за всички ценители на по-добрата кулинария. Заповядайте и се убедете сами!

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]