Закупените билети за концертите през декември важат за датите през февруари 2018 година

Закупените билети за концертите през декември важат за датите през февруари 2018 година

Предстоящите грандиозни концерти на рок легендата "SMOKIE" във Варна и в Бургас, които бяха насрочени за 7-и и 8-и декември, се изместват с два месеца, съобщиха организаторите от "Events Jar". Новите дати са – Варна - 8-и февруари 2018 година и Бургас - 9-и февруари 2018 година. Тази промяна се налага, заради световното турне на групата, в което тази година за първи път България участва с два града. Това дава възможност на всеки, който е закъснял със закупуването на билети да направи своя Коледен подарък. Закупените билети на промоция, както и на редовни цени, важат за новите дати без презаверка.

Предстои грандиозно посрещане на групата като ВИП гости в двата морски града в България.

През тази и следващата година "SMOKIE" са на световно турне, предстоят им десетки концерти. Музикантите споделят с организаторите, че подготвят нещо специално за България. От доста години не сме виждали "SMOKIE" на родна сцена във Варна и в Бургас. Това е легендарен момент, в който ще видим феномена, дал началото на мелодичния рок и музиката, с която свързваме последните 30 години. "SMOKIE" нямат аналог в цял свят, те носят история, духа на 70-те, 80-те и 90-те. До ден днешен издават нови албуми, осъвременени, но винаги в стила на "SMOKIE". Една запазена марка, която гарантира качество и истински емоции.

Предните трибуни в спортаната зала във Варна вече са запазени. Концертът в Бургас е в Държавна опера, където обещава да бъде камерно изпълнение в по-интимен кръг. Невероятен миг, малцина ще могат да се докоснат до легендите от близо и да чуят най-любимите хитове от последните десетилетия само на метри от сцената.

Билети можете да намерите на касите на ДКС - Варна, Държавна опера - Бургас, OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.