Теодосий Теодосиев - Тео участва в Младежкия фестивал. Снимки Черноморие-бг

Теодосий Теодосиев - Тео участва в Младежкия фестивал. Снимки Черноморие-бг

Преподавателят по приложна математика и физика, и вдъхновител Теодосий Теодосиев - Тео даде силно и обещаващо начало на Младежкия фестиал "StartUp", който е посветен на Международния ден на младежта - 12 август. Със семинара си "Умения на бъдещето" в зала Форос" на новосъздадения Конгресен център в Зоната за обществен достъп на пристанището, учителят на изтъкнати учени и златни медалисти от световни олимпиади по математика и физика Тео "завладя" младежката аудитория с редица примери от живота и физични закономерности, които показват как трябва да се развиват и на какво да наблягат днес децата и младежите, за да могат след няколко години да станат успешни хора в т. нар. професии на бъдещето.

През целия ден до 17.45 часа в зала "Черноморие" и зала "Форос" на новия Конгресен център ще се състоят още редица интересни и полезни уъркшопи и семинари, водени от изявени лидери на социално- предприемаческата сцена, които са посветени на различни актуални тематики, важни за кариерното развитие на младите хора. Предстоят лекциите на предприемача и изпълнителен директор на "Джуниър ачийвмънт България" Милена Стойчева, създателя на "Провиотик" Кирил Петков, създателя на "Edutechflag" Милена Крумова, на "Xchange.bg" Никифор Илиев, създателя на платформата "Znam.be" Ангел Георгиев и много други.

След интересните работилници, семинари и дискусии, участници и гости ще разпуснат с музика и танци с любими изпълнители. На сцената в 20.00 часа ще излязат брейк студио "Black Style", танцово студио "Дюн", групите "Red Light District", "Saltfield", изпълнителите Ф.О. & Пеева, както и специалният гост - Папи Ханс.

И това не е всичко. Организаторите са подготвили изненадващ Флашмоб по време на концерта.

Галерия