Горещ пясък продължават традицията за среща с бургаската публика

Горещ пясък продължават традицията за среща с бургаската публика

Изпълнители от различни стилове ще изнесат концерти на сцената на площад "Тройката" в Бургас идната седмица. Те са част от празничната програма на Община Бургас. На 13-ти декември, сряда, от 17.00 часа там ще свири Бургаският духов оркестър ще - носител на „Златна лира“, „Кристална лира“ и най-високото отличие „Кристално огърлие“ на Съюза на българските музикални и танцови дейци.

Същият ден, но от 18.30 часа от сцената ще звучат арии от известни оперни и оперетни произведения в изпълнение на Анна Стефанова - сопран и Сергей Барс – пиано.

На 14-ти декември, четвъртък, от 17.00 часа ще свири общинската група "Горещ пясък", а от 18.30 часа е DJ PARTY с участието на DJ Pokera.

15-ти декември, петък, е запазен за концертите на CLOUD EMBRACE от 17.00 часа. Групата изпълнява акустична музика, обединяваща звученето на китара, глас, чело и перкусии. А от 18.30 часа за DJ PARTY с участието на DJ Zhivko.

В събота, 16-ти декември, концертите са три и започват от обяд. В 12.00 часа Жечка Сланинкова и оркестър „Странджа“ ще задардва бургазлии с народна музика. От 17.00 часа Самуел Мануелян & Bend. Самуел създава не само музиката, но и текстовете на своите песни. Предпочита да пише на английски, казвайки, че за да се направи прекрасен текст на български трябва голям поетичен талант, който той в момента започва да развива.

От 18:30 часа DJ PARTY с участието на DJ Double D.