Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще свирят на морския бряг в Бургас

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще свирят на морския бряг в Бургас

"По-полека" ще звучи на Джелая в Бургас. Това е един от хитовете на Стефан Вълдобрев, който музикантът заедно с колегите си от формация "Обичайните заподозрени" ще изпълнят в нощта срещу 1-и юли на бургаския морски бряг.

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" първи ще нажежат страстите край сцената на морския бряг. След 15 години творческо мълчание през 2016 година групата се завърна с нов албум. Той ще бъде представен на сцената на бургаския Джулай, наред с добре познатите им стари песни. Почитателите на музиката им ще чуят най-свежия им хит "По-полека", но и парчетата "Холивуд", "Рай", "Към", "Едно", "Тази песен не е за любов", "Фойерверк", "Аз ли съм или не съм", "Бряг с цвят най-зелен", "Сняг над Сахара", "Обичам те, мила" и много други.

След тях на сцената ще се качат не по-малко обичаните веселяци от "Обратен ефект", които ще донесат незабравимо джулайско настроение. Весели, неподправени и винаги ефектни музикантите ще забият хитовите парчета "Моля ви, мадам", "За Марчето", "Полет", "Карагьоз", "Какво ли ти говоря", "Чоки" и други.