В SENSE Beauty Salon работи екип от професионалисти

В SENSE Beauty Salon работи екип от професионалисти

Не забравяйте освен да се погрижите за близки и приятели по време на празниците, да подарите нещо и на себе си. Ако за вас ценните подаръци са грижа, то ето идея, къде да я откриете - в "SENSE Beauty Salon" - царството на красотата, където всяка дама се превръща в истинска кралица - от чашата шампанско, класно кафе или чай за "добре дошла", до сияйната визия и отлично настроение след блажените часове грижа.

Салонът е част от СПА център "6th Sense" на гранд хотел и СПА "Приморец". Разполага с отделен вход, разположен от дясната страна на символа на бургаското гостоприемство. Поемете по алеята, която води към Морска гара, ще го видите вляво. Ако сте с автомобил, салонът е достъпен и от безплатния за гости подземен паркинг на хотела на Бургас.

В средата на 2019 година "SENSE Beauty Salon" премина през мащабно обновление. Днес, той наистина е царство на красотата - събрало екип изключителни професионалисти: стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев за които тайни в света на коафьорството няма, козметик Веселина Уайт, която се грижи за сияйната и здрава кожа, гримьор Катрин Валентинова с изящен макиаж за избран повод, маникюрист Мариела Горанова с която маникюрът и педикюрът са изкуство.

Салонът е тих и спокоен елегантен оазис на красотата. Предлага панорамни гледки море и зеленина. Кът за почивка и релакс кани да поседнеш и да потънеш в безвремието на бургаското море. Разкошна стена от цветя привлича погледа и те кани да запечаташ времето си в "SENSE Beauty Salon" в кадър.

Екипът на царството на красотата работи с най-висок клас брандове в грижата за косата - "Kérastase" и "Balmain"; за здравата и сияйна кожа единствено тук в морски Бургас ще откриете "Biologique Recherche" и тяхната специална технология за анализ характеристиките на кожата.

"SENSE Beauty Salon" е достъпна автентична 5-звездна грижа за вас - от косите и грима, до изящния маникюр и блестяща, озарена и здрава кожа. Атмосферата е спокойна и уютна. Открийте царството на красотата на морски Бургас, подарете си обновена визия за празниците - защото заслужавате най-доброто!

За запазване на часове: +359 56 840 500 | [email protected]