Хотелът предлага специална уикенд оферта за празника

Хотелът предлага специална уикенд оферта за празника

За да можете максимално да се насладите на празника на виното и влюбените, гранд хотел и СПА "Приморец" Ви кани на специална вечеря на 11-ти февруари (събота). Така ще можете да вземете максимума от тържеството, без да се притеснявате за ранно ставане на следващия ден, работни и ежедневни задължения. Все пак, какво са празниците, ако не повод да се отпуснете и релаксирате максимално?

Домакин на специалната вечер ще бъде класически ресторант "Приморец". За доброто настроение и тематична атмосфера ще допринесат изпълненията на група "FOUR", които ще ви поканят на дансинга със знакови романтични балади. Кулинарната част на тържеството включва 4 вкусни степени, които ще погалят небцето ви.

Меню Ден на влюбените 11 февруари

Микс от свежи листни салатки, ягоди, синьо сирене и печени ядки

Авокадо тартар с пушена сьомга и чери домати

Телешко печено, шафранова равиола с крем маскарпоне и спанак,

сос от горски гъби и смръчкула

Орехов кейк с бял и черен шоколад, ягоди и физалис

Кувертът за вечерта е 72 лева на гост.

За тези, които искат да удължат преживяването и да се порадват по-дълго на специалния ден, знаковият бургаски хотел е приготвил празничен пакет. Той обхваща уикенда 10-13 февруари. Включва по избор 1, 2 или 3 нощувки, романтичен масаж за двама и използване на термалната зона на СПА център "6th Sense" (вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, солена вана, джакузи, релакс зона), както и специалната тематична вечеря на 11.02.2023 г. с 4-степенно сет меню и празнична програма с музикални изпълнения на живо на най-добрите любовни хитове.

Любовта трябва да бъде празнувана! Подарете си празника, който заслужавате. Отделете време на човека до себе си с една прекрасна романтична вечер, която сте поканени да превърнете в няколкодневна релаксираща почивка на първа линия море.

За повече информация и резервации: 056 8 12345

Галерия