Biologic Recherche" ще откриете единствено в 6th Sense SPA & Sense beauty salon в гранд хотел и СПА Приморец

Biologic Recherche" ще откриете единствено в 6th Sense SPA & Sense beauty salon в гранд хотел и СПА Приморец

Как да се погрижите правилно за здравето и красотата на своите кожа, коса и тяло? Започнете с диагностика, която ще ви покаже от какво точно се нуждаят те, за да са в оптимална форма и визия. На ваше разположение е Biologic Recherche - френски луксозен бранд, любим на дамите в над 70 държави, поради своята персонализирана грижа и много висока ефективност. В Бургас ще го откриете единствено в "6th Sense SPA & Sense beauty salon". Екипът на царството на красотата ви очаква, за да се погрижи за вас.

Какво включва диагностиката и консулта Biologic Recherche в 6th Sense SPA & Sense beauty salon?

Можете да избирате между:

1. Диагностика на кожата - специалната технология със сонди измерва пет показателя - хидратация, хидролипиден филм, пигментация, еластичност, себуметрия. Данните обработва специален софтуер за диагностика и анализ, свързан с лабораториите на бранда Biologique Recherche Skin Instant Lab. Терапевтът предлага персонализирано решение, съобразено изцяло с дермо-козметичния анализ на кожата на пациента. Лечението се провежда в салона от козметик Веселина Уайт изцяло с активни решения на Biologic Recherche, както и под форма на домашна грижа.

2. Консултация относно грижа за коса и скалп с Biologic Recherche - френският бранд предлага разрешение за широк спектър проблематика на скалпа и косата. Както всяко лечение с продуктите на бранда, пътят започва с консулт, който да изясни точното състояние, за да може да се подбере правилна персонализирана терапия. Стилист Ксения Вълева се грижи за избора и изпълнението на лечебния план, който ще гарантира копринени, меки и здрави коси и скалп.

3. Консултация относно грижа за тялото - Biologic Recherche предлага разнообразни терапии за тяло, които извайват фигурата и предлагат решения за различни проблематики. След диагностика се подбират подходящи персонализирани процедури, които да укрепят, тонизират, изгладят линиите на тялото и силуета.

Защо да се доверите на Biologic Recherche Paris?

Френският бранд предлага изключително ефективна грижа за кожа, коса и тяло, благодарение на която е любим на дамите по света. Всяко решение започва с диагностика. Персонализираната грижа включва чисти, концентрирани активни съставки, които се прилагат чрез иновативни стриктни технологии и протоколи на работа. В стремежа си да предложи най-доброто, брандът стига толкова далеч, че предлага и Haute Couture персонализирани продукти, създадени конкретно за даден клиент.

Компанията е основана преди 40 г. от биолог, физиотерапевт и лекар. Разочаровани от качеството на козметичните процедури, те откриват своя лаборатория за изследване и развитие на формули за красота и здраве. Днес Bilogic Recherche е символ на качество и ефективност в световен мащаб. Водещият център за красота на марката се намира на  бул. "Шанз Елизе" № 32 в Париж.

В Бургас "Biologic Recherche" ще откриете единствено в "6th Sense SPA & Sense beauty salon" в гранд хотел и СПА "Приморец". Запазете своя час за диагностика на кожа, тяло или коса, за да се погрижите за правилно за тяхното здраве и визия и да разрешите различна свързана с тях проблематика с помощта на експерти. Открийте силата и ефективността на един бранд, превърнал се в институция за дамите по света.

За запазване на час за консултации и процедури: +359 56 910 913