Поморийци спечелиха трите точки в края на срещата. Снимка Архив

Поморийци спечелиха трите точки в края на срещата. Снимка Архив

Отборът на ОФК "Поморие" постигна изключително ценна победа на негостоприемния стадион на ПФК "Ботев" в град Гълъбово. Срещата се проведе на много тежък терен, който благодарение на усилията на домакините позволяваше срещата да се проведе.

Играта изобилстваше от високи центрирания с променлив успех за двата отбора. Гостите от "Поморие" първи достигнаха до две положения за гол, но пропуснаха, при което в едно от тях Тютюков уцели страничната греда на вратата на домакините.

Първото полувреме завърши 0:0, а в началото на второто полувреме домакините установиха известен превез с високо центрирани топки,но до гол не се стигна. Успехът за поморийци дойде в самия край на срещата в 90-та минута, след като силен удар на Християн Казаков се отби от страничната греда за 2-ри път и Живко Петков със силен удар от въздуха отбеляза във вратата на "Ботев". Така "Поморие" спечели много важни 3 точки в борбата за по-предно класиране.

Следваща среща на ОФК "Поморие" е на 12-и март, понеделник, от 15:30 часа, където приема на стадиона в Несебър отбора на ПФК "Лудогорец II" - Разград.