Следващата среща на поморийци е с Ботев - Врата

Следващата среща на поморийци е с Ботев - Врата

Тимът на Веселин Бранимиров отстъпиха с 0:1 в срещата с "Лудогорец 2". Първото полувреме бе по спокойно, само с една по-интересна ситуация. Венцислав Керчев за малко да засече в собствената си мрежа центриране отдясно, но топката премина до гредата.
Още с началния съдийски сигнал на второто полувреме, "Поморие" натисна сериозно гостите и започна да създава положение след положение. Първо Ахмедов от удобна позиция стреля над гредата. Малко по-късно Живко Петков бе оставен непокрит, но от точката за изпълнение на дузпа прати топката високо над вратата. Упражнението му бе повторено и от Християн Казаков. Ахмедов пък остана сам срещу вратаря, малко по диагонал, но неговият удар излезе в аут.
Така в 83-ата минута "орлите" поведоха. Андриан Димитров получи в наказателното поле и с прецизен удар от близко разстояние прати топката в мрежата за 0:1.
В 88-ата минута пък Антон Иванов бе пресилено изгонен. Главният арбитър прецени, че защитникът е ударил без топка голмайстора на разградчани и му вдигна директен червен картон.
Следваща среща на ОФК "Поморие" е гостуването на отбора на "Ботев" във Враца на 17-и март, събота, от 15:30 часа.