Елица е на година и половина

Елица е на година и половина

Последният участник в конкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе по елхата" се казва Елица Русенова и е на година и половина от Бургас. Снимката от нейната празнична фотосесия ни изпрати майка й Кристина Русенова. Писмото пристигна по електроната поща на 21-ви януари, когато бе последният срок за участие.

Конкурсът за снимки на информационен сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" тази година има своето шесто поредно издание. Заради пандемията дълго обмисляхме дали да го проведем, но решихме, че той създава настроение и снимките, които ще получим ще предизвикат позитивни емоции у всички читатели.

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Всички снимки (любителски или професионални), които получихме на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2021 година - Ден на родилната помощ и отговаряха на условията на конкурса ни, бяха качени в сайта.

Трима от участниците ще получат награда. А победителите ще бъдат определени от екипа на сайт "Черноморие"! Имената на отличените, които ще получат подаръци от нас ще бъдат обявени на 29-ти януари.