Според Константин Бачийски, бившето летище Равнец може да се развива като важна икономическа зона

Според Константин Бачийски, бившето летище Равнец може да се развива като важна икономическа зона

"Продължаваме Промяната" се отваря за обединение към партии, организации и български граждани, които не желаят повече да съществуват управления и правителства ограбващи държавата, общините и хората. Целта на антикорупционното обединение е да спечели изборите, за да изведе страната от задънената улица, в която я вкараха ГЕРБ и техните съюзници. "Те свалиха последното редовно правителство на Кирил Петков и "Продължаваме Промяната", защото се почувстваха заплашени, след което не можаха да създадат кабинет и вкараха държавата в спирала от безсмислени предсрочни избори", коментира Константин Бачийски - народен представител от "Продължаваме Промяната".

Разширяването на досегашния коалиционен формат е ориентиранно към участие в задаващите се предсрочни парламентарни и последващи местни избори в Бургас.

Народният представител посочи като важни постижения за Бургас и региона това, че през изминалата година е било поставено началото на коригиране на генералния план за развитие на пристанище Бургас и по този начин не само е била спряна идеята да се закриват корабните места навътре в морето, но ще се разкриват и нови дълбоководни терминали. Това ще даде голямо предимство за развитие на  пристанището, което съчетано с близостта му до свободната икономическа зона в летище Равнец, до магистрала "Тракия" и бъдещата магистрала "Черно море" ще осигури икономически растеж.

Бачийски определи като лична своя победа, че е бил част от екипа, който е включил в българо-турски меморандум разширението на ГКПП "Малко Търново" и стартиране на проучванията за разкриване на нов граничен туристически пункт в Резово.