Групата записва музиката си на живо в природна среда. Снимка Прегърни облак

Групата записва музиката си на живо в природна среда. Снимка Прегърни облак

Бургаската група "Прегърнат облак" издаде нова песен. Парчето се нарича "Não não sem você" и е на португалски. Текстът и музиката са дело на талантливата бургаска певица Теодора Станчева. В аранжимента на песента се включват и музикантите от групата: Асен Хайдутов, Евелина Савова и Ивайло Нинчев.

"Прегърнат облак" е изцяло бургаски музикален проект, който стартира през 2019 година с авторските песни на Теодора Станчева. Групата записва музиката си на живо в природна среда. Едноименният албум на групата е записан и заснет в емблематични  и красиви места в България – морската гара в Бургас, Чудните скали и язовир Цонево, крепостта Акра и др. За реализацията му групата получава подкрепа от Национален фонд "Култура".

Музиката на "Прегърнат облак" е изградена от китара, глас, чело и перкусии. В групата участват бургаските музиканти: Асен Хайдутов - перкусии, Евелина Савова -  чело, Ивайло Нинчев - китара, Тодор Тодоров - китара. Композициите на песните, текстовете и вокалното изпълнение са дело на Теодора Станчева, известна на бургаските меломани от участието си в рок група Bee in the bonnet.

Всички видео клипове на "Прегърнат облак" са дело на Бургас Филм Лаб – режисьор: Мария Дачева, камера:Тодор Тодоров и Христо Дачев, Монтаж:Василена Лакова.