Отличията ще бъдат връчени на церемония на 14-ти април

Отличията ще бъдат връчени на церемония на 14-ти април

Присъждат за първи път "Burgas Business Awards". На церемонията, която ще се проведе на 14-ти април ще бъдат отличени най-добрите представители на бизнеса в Бургаска област. На специалната гала ще бъдат презентирани, популяризирани и наградени успешни компании и фирми не само в Бургас, но и по цялото Южно Черноморие.

Наградите имат за цел, не само да популяризират местния бизнес, но и да стимулират, утвърждават и подпомагат бизнеса в региона, като същевременно акцентират на състоянието, амбициите и възможностите им.

Отличията ще се присъждат в няколко категории:

"Строителство"

- Строителна фирма (която не работи с държавно финансиране)

- Инвеститорска фирма

- Архитектурно студио

- Недвижими имоти (местни агенции, а не национални с офиси в Бургас)

"Туризъм"

- Морски хотел

- Бутиков хотел

- Хотелски комплекс

- Целогодишен ресторант

- Туристическа агенция

- Туристически атракцион

"Услуги"

- Ай ти и аутсорсинг

- Хранителен супермаркет

- Търговия с автомобили

"Здравеопозване"

- Лечебни заведения - МБАЛ

- Медицински лаборатории

Дейността на всяка от тях, ще бъде подходящо презентирана на страниците на специално създадено за събитието луксозно списание, като на неговите страници, ще бъдат показани различните видове бизнеси в региона, както и презентирани най-добрите компании за "Burgas Business Awards".

Специално подбрано жури ще бъде ангажирано с нелеката задача да открои най-добрите сред тях. Предвидена е и специална награда за цялостен принос за развитието на бизнеса в Бургаска област.

Всички фирми, които имат желание да се включат в "Burgas Business Awards".могат да го направят, като пуснат заявка за участие на имейл [email protected]. Срокът за подаване на кандидатури е до 11.03. 2022 г.

Медиен партньор е сайт "Черноморие".