Гранд хотел и СПА Приморец предлага един събуждащ и зареждащ йога уикенд с водещ Щеляна Керчева

Гранд хотел и СПА Приморец предлага един събуждащ и зареждащ йога уикенд с водещ Щеляна Керчева

Наближава началото на пролетта, а това означава пробуждане, ново начало, по-дълги дни и по-топло слънце. Времето, в което да събудим тялото и душата си от зимния им сън.

Нека се движим в хармония с природата.

Пролетта ни дава възможност да се забравим за мрачния зимен сезон, да си изградим положителни нагласи  за това, което предстои. Това лесно може да стане чрез йога практики, ръководени медитации и вътрешно размишление, отваряйки се за нови възможности и творения.

Ако слушаме внимателно, тялото ни получава посланието на природата на физическо и духовно ниво. Физическото тяло иска обновяване: да освободи и детоксикира съхранената тежест от зимата чрез движение, подходяща храна и повишено социално взаимодействие. Умът ни подтиква към нови посоки и преживявания. Духовното ни Аз ни подтиква да се приведем в съответствие с разцъфтяващите енергии на земята.

За кого е практикуването на ЙОГА?

Търсачи на блаженство - Тези, които се стремят да си почиват, възстановяват и подмладяват тялото, ума и душата си чрез йога и медитация.

Както начинаещите йога, така и съществуващите йога практикуващи, готови да задълбочат йога практиката си и да разширят своите йога умения и знания

Любителите на здравето са развълнувани да научат повече за йога и благополучие и да придобият умения.

Целта е чрез индивидуален подход всеки да се потопи наистина във възнаграждаващо и трансформиращо преживяване.

Какво по-подходящо място от брега на безбрежното синьо море за почивка и размисъл.

В периода 16 – 18 април, гранд хотел и СПА "Приморец" Ви предлага един събуждащ и зареждащ йога уикенд с водещ Щеляна Керчева, сертифициран учител в Световния йога алианс, обучавала се в ашрами в Индия и дипломиран преподавател от "Sheeva yoga Peeth" - Rishikesh / India, Ashtanga yoga Maysore – Maysore / India и Yoga Alliance (RYT 500).  Щеляна практикува и преподава  Ащанга, Хатха и Кундалини. Тя ще сподели уикенда точно до Вас. Ще имате цялата подкрепа, от която се нуждаете по време на Вашето йога пътешествие, независимо дали сте напълно нов на йога постелката или сте по-опитен практикуващ, който наистина иска да задълбочи и разшири практиката си.

С уникалното си местоположение на метри от морския бряг, сред красивата зеленина на Приморския парк, в комбинация с луксозно и комфортно настаняване, специално изготвено детокс меню плюс комбинация от 4 преобразяващи йога практики. Всичко това ще Ви помогне да стопите натрупания от зимата студ, да намерите хармонията и баланса в себе си и да излезете от уикенда, чувствайки се събуден и освежен!

За повече информация и резервации: 0877850001 или e-mail: [email protected]

Галерия