Автобусите от Виница към ж.п. гара и обратно ще пътуват по маршрута на автобус 31а без да влизат в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена

Автобусите от Виница към ж.п. гара и обратно ще пътуват по маршрута на автобус 31а без да влизат в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена

Маршрутът на варненската автобусна линия 31 временно ще бъде променен, заради основен ремонт на пътя от разклона за село Кичево до началото на квартал "Виница". Промените ще влязат в сила от петък, 24-ти март, съобщават от общинското дружество "Градски транспорт".

Автобусите от Виница към ж.п. гара и обратно ще пътуват по маршрута на автобус 31а без да влизат в курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена".  Интервалът на обслужване за делник и празник се запазва.

За пътуващите през Горна Трака до разклона за с. Кичево ще има отделни автобуси, отново с номер 31, които обаче ще бъдат обозначени с допълнителни табели "Разклон Виница". Те ще се движат през половин час.

Поради препокриване на голяма част от маршрута на линии 31 и 31а има лека корекция в разписанието на автобусите, минаващи през "Св. св. Константин и Елена". Превозните средства ще продължат да обслужват линията на всеки час.

Промени има и в разписанието на автобусите по линия 29, която до квартал "Виница" се движи по маршрута на линия 31, а след това продължава към Аладжа манастир. От петък, 24-ти март, 2023 г., линия 29 ще се обслужва в делничен ден от жп гара в 08:00 и 17:45, а от спирка "Аладжа манастир" в 08:55 и 18:35 часа. За празник разписанието е: от жп гара – в 07:55 и 17:50, и от  спирка "Аладжа манастир" в 08:50 и 18:40 часа.