Музиката на 90-те години на миналия век звуча на феста. Снимка Лина Главинова

Музиката на 90-те години на миналия век звуча на феста. Снимка Лина Главинова

1000 промоционални билета за "SPICE Music Festival'2020" ще бъдат пуснати в продажба от днес. Новината съобщи организаторът на феста Николай Тодоров. Цената на промо билета е 66 лева и е за целия фестивал. Датите, които са обявени за второто издание на фестивала са 9-ти и 10-ти август, те са условни и ще претърпят промяна. "Все още сме в процес на уточняване дали фестивалът ще бъде два или три дни. Обмислят се и варианти и за стилово обогатяване", каза пред "Черноморие" Тодоров.

"SPICE Music Festival'2020" ще се проведе отново в зоната за свободен достъп на пристанището, но ще бъде разширен обхвата й в посока Морска гара и това ще даде възможност да се увеличи броят на хората, които ще имат достъп до фестивала. Тази година капацитетът на мястото бе за 8000 души на вечер.

След като датите и изпълнителите на изданието догодина са ясни, всеки от закупил промоционален билет, ще има възможност в рамките на 10 дни да го върне, ако прецени, че няма да може да присъства.

В първото му издание, което се проведе миналия уикенд, невероятно шоу на сцената направиха - "Rednex", "Haddaway", "La Bouche", "Ъпсурт", Dr. Alban, SNAP, "East 17", "2 Brothers On The 4th Floor", "E-Rotic", "Cappella", "Deep Zone", "Ice MC", "No Mercy", "2 Unlimited". Между отделните изпълнения зад пулта двете вечери бяха - DJ Chichanes и DJ Marti G, а след полунощ - DJ Dian Solo.