Билетите за концерта във Варна са пуснати в продажба

Билетите за концерта във Варна са пуснати в продажба

Допълнителни билети с ограничена видимост на цена от 30 лева са пуснати в продажба за концерта на Силви Вартан във Варна. Той е насрочен за 19-и април в Двореца на културата и спорта в морския град.

Силви Вартан ще се качи на сцената пред любимата си публика за два последни концерта във Варна и на 21-и април в зала 1 на Националния дворец на културата в София. Турнето "Forever Sylvie" ще бъде най-грандиозното до момента. Концертите ще продължат близо два часа и ще покажат иконата на френската музика такава, каквато сцената винаги ще я помни – неотразима. Силви Вартан ще разкаже личната и откровена история на живота си пред българските фенове, като изпълни любими, както френски, така и български, песни. Произведенията са селектирани от всичките ѝ албуми досега, а специално визуално шоу ще допълни вълнуващата музика на Вартан.

По всичко личи, че след емоционално разтърстващия старт на турнето в Париж, българската публика може да се готви за едно неповторимо изживяване, от онези, които бележат живота и остават в сърцето "Завинаги".