Групата ще представи тук концерта 40 години ФСБ

Групата ще представи тук концерта 40 години ФСБ

Промо билетите за "Burgas Jam" са пуснати в продажба от днес. Гвоздеят тази година ще бъде участието на "ФСБ". Последно "ФСБ" са свирили на живо в Бургас през 2000 година в спортна зала "Младост". Те ще свирят 27-ми юли 2019 г.  в Бургас. "ФСБ" ще представи тук уникалния си спектакъл "40 години ФСБ".

Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще "рисуват" образа на времето със своята музика - актуална, значима, изпълнена с човешката позиция на трима българи, които искрено желаят да бъдем "високо, високо, високо". Заедно с тях на сцената ще видим петима млади музиканти, подвластни на магията "ФСБ". Това са Николай Копринков - китара, Ивайло Звездомиров - бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков - барабани, Борислав Бояджиев - перкусия.

"Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от "глътка въздух" и духовност. И това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща! До скоро, Бургас!", казаха музикантите от "ФСБ" в специално обръщение към бургаската публика.

Който е идвал на "Burgas Jam" през 2017 и 2018 г., когато се проведоха неговите първо и второ издание, знае, че главен герой във фестивала е китарната музика и той се провежда на уникално място с неповторима атмосфера - Зоната за обществен достъп на пристанището, до Морска гара, край морето и под звездите. Надяваме се на третото издание да дойдат хора от близо и далеч, които са споделяли един с друг прекрасните мигове на младостта, след това животът ги е разделил, но не завинаги. Вярваме, че заедно с "ФСБ" можем да си направим на "Burgas Jam" най-якия #10 years challenge, като се съберем със старите приятели и изпеем заедно:

 

"Пак да се срещнем след десет години,

за да разкаже всеки от нас

със какво се е преборил,

от какво не е заспивал

и какво е надживял".

Община Бургас и нейните партньори в организирането на "Burgas Jam" решиха да не променят цените от миналата година. Така че още днес следобед можете да потърсите и закупите своя промо билет с цена 14 лева. Цената на редовен билет ще бъде 18 лева.

Очаквайте скоро новини за останалите участници в "Burgas Jam'2019", които ще поделят фестивалната сцена с "ФСБ".