Hororskop2

Hororskop2

Раци - възможни са любовни срещи

с нови хора. Посланието е "Време е за промяна"!

 

 

 

 

През януари Овните да обърнат внимание на здравето си. Чувството на отпадналост и умора, което пренасят от декември може да им докара депресия. След празниците на Телците няма да им е до работа, но да не забравят, че както тръгне годината, така и ще премине. Близнаците ще заложат на кариерата още в началото на месеца и ще спечелят. Раците да не бързат да се връщат на работа. Ако е възможно да си дадат отпуск, за да се възстановят от миналогодишното напрежение. Заради голямото харчене по празниците, паричните въпроси ще са номер едно при Лъвовете. Девите сами ще си създават проблеми у дома с неизказани думи, с мълчание. Везните ще ги избива на творчество. На някои ще им се прииска смяна на работното място. Скорпионите ще ги вълнуват промени, ще очакват промени. Звездите препоръчват сами да си извоюват тези промени. С голяма доза песимизъм и без настроение Стрелците ще влязат в януари, но звездите препоръчват да се събудят много бързо, защото никой няма да свърши тяхната работа. Козирозите ще продължават да празнуват, но да внимават да не останат без никакви пари накрая на месеца. Водолеите да загърбят гордостта си и да направят първата крачка към сдобряване с някои колеги, защото точно тези колеги ще им помогнат за издигане в йерархията. На Рибите се дава да се погрижат за себе си, най-вече за външния си вид с посещения на спа центрове, масажи, козметични студия.

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 06-12.01, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, очакват ви интересни събития. Срещи или новини могат да ви извадят от равновесие, не е изключено и да ви натъжат. Още повече, че и удома не е розово. Идеята да се разпръснете в различни посоки, да търсите любов другаде, да изоставите партньора си точно сега не е за препоръчване. Това най-вече важи за жените. Мъжете Овни да не са толкова самоуверени.

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, наблегнете на работата, на подготовката за месеци напред. Не пътувайте и не се разпилявайте. От вашата съсредоточеност зависи дали ще ви похвалят или ще ви накажат. Ако заложите на точността, ще си гарантирате за в бъдеще по-добри взаимоотношения с шефовете.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, колеги ще ви занимават със своите си проблеми, близки ще ви търсят с повод и без повод. Ще се замисляте за чисто житейски философии. Това до средата на седмицата. След това, близък до вас човек ще ви помогне да  се отърсите от всичко това и започвате планиране на нови неща, дейности. Рискове не ви препоръчвам.

 

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, занимавате се предимно със себе си. Възможни са любовни послания и срещи. Не се впускайте веднага на доверие. Опознайте човека и тогава. Развръзка може да очаквате от петък нататък. У дома е спокойно.

 

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, крайно внимателни и предпазливи бъдете по финансови въпроси. Работете за себе си. Спестявайте всяка стотинка. Не е време за щедрости и раздаване. Юлските лъвове да очакват любовни срещи или нови запознанства, които ще прераснат в романтична връзка.

 

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, захващайте си усърдно за текущите дела. От тази седмица зависи на приходи ли ще я карате или на материални загуби. Разногласия с началството няма да ви се разминат, но ако сте убедителни правото ще е ваше. Обърнете внимание и на здравето си.

 

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, раздразнителни сте. Това е послание от Венера. Периодът ще ви държи дълго, затова си намерете кътче, където да оставате сами. Четете ненатоварващо четиво, ако е възможно вземете си отпуск, за да не оплескате нещо в работата. Близък човек от семейството много ще ви помага, така че донякъде можете да бъдете спокойни.

 

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, отново слъсъци с любимия човек при вас. Отново се чувствате неразбрани. Обърнете се към себе си и потърсете грешката в общуването. В случай, че отново сте непримирими на-добре ще е за вас да се откъснете за известен период. Да заминете, да се усамотите и да си избистрите главата.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, дават ви се хубави дни. Каквото и да се случва, ще минавате между капките. От средата на седмицата нататък е добре да организирате срещите, семинарите, които ви предстоят. Всичко ще мине гладко, само повече ентусиазъм ще се иска от вас. Любовни авантюри не ви препоръчвам. Имате работа за вършене. Може да разчитате на сънищата си.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, замислете се за здравето си. Тялото ви сигнализира, че нещо не е наред. Ако сте с асцендент Везни, бъдете особено внимателни с костната система. Направете си и щадящо меню. Избягвайте спиртните напитки. Възможни са отравяния на организма.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, с нови сили, с кипяща енергия ще се втурнете още от понеделник. Имате творчески идеи и нагласа да ги осъществите. Действайте. Даже и да не ви вземат насериозно, това да не ви спира. След известно време ще бъде оценено и остойностено. Романтичните срещи ще вървят ръка за ръка с работния процес.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, не се отдръпвайте от любимия човек, нито от семейството. Не дръжте стари обиди в главата си. Това ви спира да вървите напред и ще продължава да ви тормози. Простете, първо на себе си, после на останалите. Замислете се, колко хубави моменти сте имали, а се захващате само за отрицателните.