Двете Катерина бяха на премиерата в Бургас. Снимка Гранд хотел и СПА Приморец

Двете Катерина бяха на премиерата в Бургас. Снимка Гранд хотел и СПА Приморец

Катерина Евро, позната като Рени от култовия български игрален филм "Оркестър без име", събра почитателите в Бургас. Актрисата представи биографията "Катерина Евро ...И още нещо" си в гранд хотел и СПА "Приморец". За премиерата тя дойде заедно с внучката си, която носи нейното име.

"Тя прилича много на баща си, когато беше малък", сподели за своята внучка звездата от телевизионния екран. "Майка ми някога ми казваше, че внуче се обича повече от дете. Вече ѝ вярвам", продължи да разказва тя. "Всеки може да напише книга. Всеки има в живота си любови, загуби, победи, падения. Аз просто съм популярно лице и затова я написах. За собствено удобство, защото започнах да забравям. Когато не мога да се сетя за нещо - отварям книгата и търся. Откривам и липсващи случки. Неща, които съм забравила да включа - и ме е яд. Примерно, не написах, че Сашко се роди 2,400. Беше много малък, водеше се недоносено бебе и трябваше да останем в болницата. Избягах. После се върнах. Освен това, Сашко първите два дни се казваше Георги - на мъжа ми. Преди майка ми да ми каже, че на 30 август се почита свети Александър Невски - и Георги стана Александър", доопълни актрисата.

С Бургас двете Катерини споделиха още много. Специални поздрави шармантната дама и умел кулинар отправи към своя домакин гранд хотел и СПА "Приморец", по случай неговия 60-и рожден ден. Тя си пожела да е по-чест гост в гостоприемния 5-звезден хотел и в любимия си Бургас. В края на срещата гостите на събитието имаха възможност да се снимат с Катерина Евро и да получат автограф.