Областният управител Вълчо Чолаков (вляво) връчи реплика на златото от Варненския некропол на управителя на фирмата Петко Иванов. Снимки Лина Главинова

Областният управител Вълчо Чолаков (вляво) връчи реплика на златото от Варненския некропол на управителя на фирмата Петко Иванов. Снимки Лина Главинова

Реплика на най-старото златно съкровище в света, открито във Варненския некропол, получи управителя на бургаската охранителна фирма "3С СОТ" ООД Петко Иванов от областния управител на област Бургас Вълчо Чолаков. Отличието му бе връчено на празника по случай 20-тия рожден ден на фирмата. "Аз съм човек от бизнеса и след като спра да се занимавам с политика ще се върна отново там. За мен е чест да съм сред Вас. 3000 клиента, над 300 служители, да работиш в 30 населени места е мечта за всеки бизнесмен. За "3С СОТ Бургас" това е факт. Зад това обаче стоят безсънни нощи, борба с Областна управа, с Общината, за да завоюваш доверие и да го задържиш. Благодарности и за служителите. С безпрекословна всеотдайност се завоюват клиенти", каза в обръщението си областният управител Вълчо Чолаков.

"Благодаря за уважението, което проявявате към нас тази вечер. Когато работиш и си поел ангажимент, изпитваш удовлетворение, че са ти гласували доверие. Това обаче нямаше да се случи без служителите, без администрация, началници на смени и автопатрули. Винаги казвам, че ако нещо положително се е случило, то е заради колектива, ако нещо не е станало, както трябва то е, защото не съм взел правилното решение", каза управителят на фирмата Петко Иванов. Той изказа специална благодарност на директора на градина "Звездица" - Росица Кралева, която е първият клиент на фирмата и 20 години продължава доброто им партньорство.

"Искам да благодаря и на Панчо Желязков, който положи много усилия, за да е фирмата това, което е, както и на първия директор на "3С СОТ" - Сергей Шивчиев. Благодаря, че уважихте празника ни", каза още Петко Иванов. На партито по случай 20-тия рожден ден бяха и кметът на община Средец Иван Жабов, представители на Община Бургас, директори на гимназии, партньори, служители.

Водещ на празника бе актьорът Николай Сотиров, дългогодишен приятел на Петко Иванов. За доброто настроение на всички се погрижи дует "Бургас". А празничната торта бе разрязана от Петко Иванов и партньора във фирмата Найден Милков.

Галерия