Срещата се състоя в залата на БСП на улица Фердинандова. Снимка БСП

Срещата се състоя в залата на БСП на улица Фердинандова. Снимка БСП

Представители на коалиция "БСП за България" в Бургас се срещнаха с членове и активисти на партята. На нея присъстваха областният управител на Бургаска област Стойко Танков, председателят на ПП "АБВ" Румен Петков, народният представител от ПП "АБВ" Владимир Маринов, областният председател на ПП "АБВ" Антон Коджабашев, общинският лидер на социалистите в Бургас Живко Господинов.

Обсъдени бяха проблемни, свързани с актуалната политическа обстановка в страната, разискваните в общественото пространство въпроси на деня, текущи за региона проблеми.

Сред най- коментираните теми бяха военната операция в Украйна и ситуацията с украинските граждани, пристигащи сега в България, а също и политиката на правителството по отношение на пристигащите в България украинци.

Присъстващите на срещата изказаха мнения, зададоха множество въпроси и дадоха предложения за това, какво на регионално ниво може да се направи, за да бъде създалата се в момента ситуация овладяна успешно. Те изразиха удовлетвореността си от това, че получават актуална информация по време на разговорите.